Φαρκαδόνιοι και Τρικαλινοί στηρίζουν εμπράκτως τον Χρήστο Σιμορέλη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν πάντα δίπλα τους, αναδεικνύοντας και προσπαθώντας να δώσει λύσει στα προβλήματα τους

Τελικά η συμπάθεια των Φαρκαδόνιων και των Τρικαλινών στο πρόσωπο του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιου βουλευτή κ. Χρήστου Σιμορέλη δεν κρύβεται. Όπως άλλωστε δεν κρύβονται η αγάπη και οι πολλές φιλίες που έχει αναπτύξει στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας. Κι αυτό υπήρξε ιδιαίτερα ορατό στην χθεσινοβραδινή, κεντρική, προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε στη Φαρκαδόνα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Χρήστος Σιμορέλης δεν έπαυε στιγμή να χαιρετά φίλους που έλκουν την καταγωγή τους από την Φαρκαδόνα και τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπό του. Και πως άλλωστε από τη στιγμή που ο κ. Χρήστος Σιμορέλης όλα τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό τους, αποτελώντας στήριγμα στα αιτήματα και στα προβλήματα τους.

Και ειδικά για τους αγρότες της περιοχής μας κι όχι μόνο ο κ. Σιμορέλης προσέφερε πολλά, με κοινές επισκέψεις αγροτών και φορέων στα συναρμόδια υπουργεία ώστε να διευθετηθούν θέματα που σχετιζόταν με την άρδευση κι ευρύτερα.

Αυτή την στήριξη που έδειξε ο κ. Σιμορέλης, ο κόσμος την κατανοεί και ετοιμάζεται πλέον να την ανταμείψει με το παραπάνω μέσω της κάλπης.  Κι αυτό γιατί πλέον ο κ. Σιμορέλης θεωρείται δικός τους άνθρωπος που στέκεται πάντα δίπλα στα προβλήματα των κατοίκων όλου του νομού.