Φιάλες ζωής συγκέντρωσαν οι κάτοικοι του Κλοκοτού

Μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των κατοίκων του Κλοκοτού στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η διοίκηση του Πολιτιστικού  Συλλόγου. Κάτοικοι κάθε ηλικίας έδωσαν το παρόν στην εθελοντική εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση στα γραφεία του Συλλόγου, στο πρώην δημοτικό σχολείο, αναδεικνύοντας και μεταφέροντας εμπράκτως το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Η αιμοδοσία σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» διεξήχθη σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το Τμήμα Αιμοδοσίας. Οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα φιλοξενηθούν στην Τράπεζα Αίματος που έχει δημιουργηθεί στο νοσοκομείο. Το αίμα θα χρησιμοποιείται για ανθρώπους που έχουν ανάγκη μετάγγισης είτε είναι μέλη του Συλλόγου, είτε όχι, μετά την άδεια που θα λαμβάνεται από τη διοίκηση του Συλλόγου που έχει και την εποπτεία της.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Συλλόγου, η αιμοδοσία θα επαναλαμβάνεται δυο φορές το χρόνο, ενώ πριν την διοργάνωση θα γίνεται εκστρατεία ενημέρωσης προβάλλοντας την αναγκαιότητα της συμμετοχής του πληθυσμού και της σημαντικότητας προσφοράς αίματος από τον καθένα μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *