Φιλικές συναντήσεις για τη Δήμητρα Νάτσινα

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, άδραξε την ευκαιρία των γιορτών και συναντήθηκε με δικούς της ανθρώπους στα χωριά της Φαρκαδόνας

Στη Φαρκαδόνα στους Γεωργανάδες και στην Κρήνη βρέθηκε το διήμερο Δευτέρας και Τρίτης του Πάσχα η Φαρκαδόνια γιατρός κα Δήμητρα Νάτσινα. Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, άδραξε την ευκαιρία των γιορτών και συναντήθηκε με δικούς ανθρώπους.

Φιλική και ευδιάθετη η κα Νάτσινα είχε την ευκαιρία να βρεθεί με φίλους και συνδημότες της, να συνομιλήσει μαζί τους και να ανταλλάξει ευχές.

Σαφώς και η Δήμητρα στην περιοχή μας, όπως και σε όλο το νομό δεν χρειάζεται συστάσεις. Ειδικά στην περιοχή του δήμου Φαρκαδόνας έχει εκατοντάδες φίλους που την εκτιμούν και την αγαπούν και σαφώς αναμένεται να στηρίξουν την υποψηφιότητά της. Φαίνεται εξάλλου από την αγάπη που την περιβάλλουν, κάτι ανάλογο που μεταφέρεται και από την ίδια σε όλο το κόσμο.