«Φλόγα» αγάπης και υποστήριξης στα παιδιά από τις γυναίκες της Φαρκαδόνας

Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας φιλοξένησε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια – παιδικό καρκίνο «Η ΦΛΟΓΑ»

Τη «ΦΛΟΓΑ» της αγάπης και της ευαισθησίας στα παιδιά με Νεοπλασματική Ασθένεια – παιδικό καρκίνο άναψαν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας. Εξέφρασαν την έμπρακτη συμπαράσταση απέναντι στα παιδιά που δίνουν καθημερινό αγώνα με την ασθένεια, καθώς επίσης και στους γονείς τους που μάχονται για να κερδίσουν την δύσκολη και αγχωτική μάχη.

Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας φιλοξένησε στο café Contrast το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της «ΦΛΟΓΑΣ» Τρικάλων, υποστηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά και τους γονείς τους. Θέλησε να δώσει ένα Χριστουγεννιάτικο άρωμα, απλώνοντας το χέρι της υποστήριξης και της συμπαράστασης στις παιδικές ψυχές που υποφέρουν, αλλά δεν παύουν να ελπίζουν και να χαρίζουν αισιοδοξία, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας τους.

Οι γυναίκες της Φαρκαδόνας και ο απλός κόσμος που επισκέφτηκε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, ήταν αρκετός. Η διοργάνωση συνάντησε ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση από ανθρώπους όλων των ηλικιών που έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια – παιδικό καρκίνο. Με τις αγορές τους έστειλαν το μήνυμα, της πλήρους ευαισθητοποιήσεις και υποστήριξης στους ανθρώπους και δη στα παιδιά που έχουν ανάγκη από μια ζεστή αγκαλιά, από ανθρώπους που κατανοούν τη σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας ευχαριστεί ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες του cafe contrast που παραχώρησαν τον χώρο για να πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.

Ευχαριστούν τις εκπροσώπους της «ΦΛΟΓΑΣ» έδωσαν την ευκαιρία να αισθανθούν τη χαρά της προσφοράς, ανάβοντας την «ΦΛΟΓΑ» της αγάπης στις καρδιές τους, τις Άγιες ημέρες πού έρχονται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΒΕΡΑ ΓΑΛΑΤΣΙΔΗ