Για 12 συναπτά έτη τιμήθηκε ένας άνθρωπος που αγάπησε σαν την οικογένειά του τον Αθλητισμό

Το τουρνουά Βόλλευ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΡΕΛΛΑΣ από τον ΣΥΔΠΕΒΕ ολοκλήρωσε τον κύκλο του το 2018 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και εκφράζοντας έτσι μια αρχή που υπηρετούσε ολόψυχα ο συντοπίτης διαιτητής

Για 12 συναπτά έτη το τουρνουά βόλεϊ «Δημήτρης Μορέλλας» αφιερωμένο στην μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου συντοπίτη διαιτητή κέντριζε τα βλέμματα όλων ασχολούνται με τον Αθλητισμό.

Το τουρνουά διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2007 από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος Θεσσαλονίκης στη μνήμη του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Δημήτρη Μορέλλα, ο οποίος διακρίθηκε και τιμήθηκε από τον ΣΥΔΠΕΒΕ και εν ζωή για την προσφορά του στο άθλημα του βόλεϊ.Προ διετίας έκλεισε επιτυχημένα αυτή η ετήσια, τόσο σημαντική για το αείμνηστο συντοπίτη μας και την οικογένεια του, αθλητική εκδήλωση. Για 12 χρόνια οι συνάδελφοι, οι φίλοι και οι αθλητές του, τίμησαν το έργο του, που σταμάτησε απρόοπτα και αναπάντεχα βυθίζοντας στο πένθος τον αθλητισμό και την οικογένεια του.
Σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση αναφέρθηκε η κόρη του εκλιπόντος Ελένη Μορέλλα.

«Το τουρνουά Βόλλευ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΡΕΛΛΑΣ από τον ΣΥΔΠΕΒΕ ολοκλήρωσε τον κύκλο του το 2018 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και εκφράζοντας έτσι μια αρχή που υπηρετούσε ολόψυχα ο πατέρας μου: ο αθλητισμός πρέπει να είναι καθαρός.
Η μνήμη των άξιων ανθρώπων δεν εξαλείφεται, όσο βρίσκονται άνθρωποι που υπηρετούν τις ίδιες αρχές…», δήλωσε η ίδια.

Η Κρήνη θα θυμάται τον Δημήτρη Μορέλλα ή Τάκη όπως τον φώναζαν οι συγχωριανοί του, για τον πρόσχαρο και ανοικτό του χαρακτήρα, το χιούμορ, την ενεργητικότητα αλλά και τη γενναιοδωρία, την ευαισθησία και την αγάπη του για τον τόπο, που τον διέκριναν ως άνθρωπο.

KRINI LIVE