Για πέμπτη συνεχή θητεία προετοιμάζεται ο Γιάννης Παλαμιώτης

Ο πρόεδρος της Παναγίτσας συμπλήρωσε 17 χρόνια στο τιμόνι της προεδρία της Παναγίτσας και συνεχίζει ακάθεκτα για μια νέα θητεία χάρη στην εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συγχωριανοί του στο πρόσωπό του

Για την πέμπτη κατά σειρά θητεία προετοιμάζεται ο πρόεδρος του νυν τοπικού συμβουλίου Παναγίτσας, κ. Γιάννης Παλαμιώτης. Πλέον, ως πρόεδρος κοινότητας, μιας εκ των τριών μονοεδρικών κοινοτήτων, των μικρότερων πληθυσμιακά χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο κ. Γιάννης Παλαμιώτης, ένας εκ των πιο δραστήριων και αγαπητών προέδρων του Δήμου Φαρκαδόνας, αναδείχτηκε πρώτος στις πρόσφατες εκλογές. Η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, με την ψήφο των συγχωριανών του, που μέσω της ψήφου τους, ανανέωσαν για τέσσερα επιπλέον χρόνια την θητεία του στην κοινότητα πλέον της Παναγίτσας.

Ο κ. Γιάννης Παλαμιώτης εκλέχτηκε για πρώτη φορά πρόεδρος στο τριμελές τοπικό συμβούλιο τον Οκτώβρη του 2001 και ανέλαβε καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2002. Το 2006 αποφασίζει να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία στο τοπικό συμβούλιο του χωριού του και επανεκλέχτηκε αναλαμβάνοντας εκ νέου το Γενάρη του 2007. Ακολούθησαν δυο ακόμη θητείες το 2011 και το 2014.

Ο ίδιος συνεργάστηκε με τέσσερις δημοτικές Αρχές, αρχικά με τη δημοτική Αρχή του Θανάση Μεριβάκη, που αποτελούσε μέρος της ομάδας του και μετέπειτα με τις δημοτικές Αρχές του Χρήστου Τόλλιου, του Κώστα Οικονόμου και εκ νέου του Θανάση Μεριβάκη.

Όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του 16,5 έτη για την ακρίβεια, έδειξε ιδιαίτερο ζήλο για το χωριό. Δεν δίστασε να πάει κόντρα πολλές φορές με τις εκάστοτε δημοτικές Αρχές για να προωθήσει και να επιλύσει θέματα που απασχολούσαν τους κατοίκους και το χωριό γενικότερα.

Άνθρωπος ταπεινός και ειλικρινής απέναντι στους κατοίκους τους κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια με το χαρακτήρα του. Πάντα δοτικός και φιλικός με το σύνολο των συγχωριανών του, αγωνίστηκε και θα συνεχίσει για 4 επιπλέον έτη για να προσφέρει τα πάντα για το χωριό που γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά

Καλή, νέα θητεία Γιάννη με ένα και μόνο στόχο…Να συνεχίσεις να προσφέρεις στον τόπο σου.