Για τελευταία φόρα σήμερα θα ψαλεί το «Χριστός Ανέστη»

Στις 9:30 το βράδυ θα ξεκινήσουν στους ιερούς Ναούς η Ακολουθία της Παννυχίδος, της Αναστάσεως και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας

Για τελευταία φορά, την φετινή Πασχαλινή περίοδο, θα ακουστεί σήμερα το βράδυ το «Χριστός Ανέστη» στους ιερούς ναούς του Δήμου Φαρκαδόνας και όλης της χώρας. Μπορεί το φετινό Πάσχα τη φετινή χρονιά να ήταν διαφορετικό σε σχέση με εκείνα των παρελθόντων ετών, λόγω της πανδημίας, ωστόσο σήμερα το βράδυ οι πιστοί αναμένεται να βιώσουν το Πάσχα και να ζήσουν όλες αυτές τις στιγμές που δεν έζησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου της 18ης Απριλίου. Με αφορμή την Απόδοση του Πάσχα σήμερα το βράδυ με απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδας θα τελεστεί η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, η οποία θα ξεκινήσει αμέσως μετά τα μεσάνυχτα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στους ναούς της Φαρκαδόνας και σε όλο το νομό θα ξεκινήσουν στις 9:30 το βράδυ με την τέλεση της Ακολουθίας της Παννυχίδος, της Αναστάσεως και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας.

Οι ιερείς καλούν τους πιστούς να συμμετάσχουν στις Ακολουθίες εορτάζοντας το Πάσχα που δεν εορτάσαμε τον περασμένο Απρίλιο, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

KRINI LIVE