Γλυκιές απολαύσεις από τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας

Οι μαθητές του Τομέα Γεωπονίας του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας στο πλαίσιο του εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων αποφάσισαν να παρασκευάσουν με την βοήθεια των καθηγητών του τμήματος τις δικές τους λιχουδιές

Έδεσαν τις ποδιές στη μέση και δημιούργησαν μια μικρή και πρόχειρη κουζίνα εντός του σχολείου τους. Ο λόγος για τους μαθητές του Τομέα Γεωπονίας του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας, οι οποίοι στο πλαίσιο του εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων αποφάσισαν να παρασκευάσουν με την βοήθεια των καθηγητών του τμήματος τις δικές τους λιχουδιές. Αυτή τη φορά πεντανόστιμες κρέπες. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Οι κρέπες ήταν νοστιμότατες γλυκιές και αλμυρές. Οι μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι!!!
Έτσι τελειώνοντας το μάθημα της ημέρας οι μαθητές έφυγαν με μια γλυκιά ανάμνηση από το σχολείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του ίδιου εργαστηρίου το περασμένο Δεκέμβριο οι μαθητές με την βοήθεια των υπευθύνων καθηγητών κ.κ. Γ. Έξαρχου και Ν. Αναστάση, παρασκεύασαν διάφορα γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ, τουρσί λαχανικών, με παραδοσιακές συνταγές χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα. Τα προϊόντα αυτά προσφέρθηκαν στους μαθητές που απόλαυσαν τις δημιουργίες με τις οικογένειές τους κατά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.