Η απλότητα κερδίζει τις καρδιές των συνδημοτών

elen_stergiou-671x390.jpg

Δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας και να έρχεται κοντά με τους πολίτες η κα Ελένη Στεργίου Μπότη, δημοτική σύμβουλος της συμπολίτευσης

Ακόμη κι ως απλός στρατιώτης, ως απλή δημοτική σύμβουλος της συμπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, η Ελένη Στεργίου-Μπότη δεν χάνει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και να ακούσει τα προβλήματα του. Να καταγράψει τα αιτήματα και να τα μεταφέρει στο Δήμο και την ομάδα της, ζητώντας να προωθηθούν και να επιλυθούν άμεσα.

Οι επισκέψεις στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, της κα Ελένης Στεργίου – Μπότη, είναι τακτές, προκειμένου να έρθει σε επαφή με όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό πολιτών. Ωστόσο η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της, είναι έκδηλη και αυτό φαίνεται τόσο στις επισκέψεις της όσο και στις τυχαίες συναντήσεις τόσο στην Φαρκαδόνα, όσο και στα χωριά.

Η απλότητα της κα Στεργίου-Μπότη και η φιλική διάθεση είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που κάνουν τον κόσμο να την αγαπά και της απευθύνεται πάντα στον ενικό. Γιατί κι εκείνη αυτό θέλει, να τις απευθύνουν τον λόγο πάντα στο ενικό, γιατί κι εκείνη είναι μια από αυτούς. Μια πολίτης που κι εκείνη με την σειρά της διεκδικεί και βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των συνδημοτών της.

perifereia.gif