Η διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου υγείας Φαρκαδόνας αποχαιρετά τον Γιάννη Σακελλαρίου

«Αγαπημένε μας Διευθυντή, Δήμαρχε, συνάδελφε, ήσουν πάντα η ψυχή του ΚΥΦ, ο αγαπημένος γιατρός όλων, σπάνιος άνθρωπος και ανεκτίμητος χαρακτήρας», αναφέρεται σε σχετικό κείμενο

Βαθιά θλίψη επικρατεί από το μεσημέρι της Τρίτης και στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, νοσηλευτική μονάδα που υπηρέτησε και διεύθυνε επί αρκετά χρόνια ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου. Η είδηση του θανάτου προκάλεσε βαθύτατη θλίψη, καθώς γιατροί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό είχαν πολλά να θυμηθούν από τον γιατρό, τον διευθυντή τους και τελευταία δήμαρχο Φαρκαδόνας. Τον άνθρωπο που είχαν πολλά να θυμηθούν, για την στήριξη που τους παρείχε, τον άνθρωπο που γνώριζε του καθενός ξεχωριστά τα προβλήματα, που πέραν από συνάδελφος υπήρξε πατέρας και αδελφός για πολλούς στο Κέντρο Υγείας.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πριν αποχαιρετήσουν την Τετάρτη, τον πρώην διευθυντή τους, εκφράζουν με ένα λιτό κείμενο τις συλλυπητήριες ευχές στην οικογένεια του.

«Το προσωπικό του ΚΥΦ θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Σακελλαρίου. Αγαπημένε μας Διευθυντή, Δήμαρχε, συνάδελφε, ήσουν πάντα η ψυχή του ΚΥΦ, ο αγαπημένος γιατρός όλων, σπάνιος άνθρωπος και ανεκτίμητος χαρακτήρας. 

Καλό Παράδεισο, θα ζεις για πάντα μες στην καρδιά μας», αναφέρεται στο κείμενο της διεύθυνσης και του προσωπικού του ΚΥΦ.