Η Φαρκαδόνα άνοιξε την Πύλη της εισόδου στη Βουλή στον Κώστα Σκρέκα

Κώστας Σκρέκας: «Δώστε μου τη δύναμη να αγωνιστώ για εσάς» ανέφερε από κεντρική εκδήλωση που πραγματοποίησε στη Φαρκαδόνα ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ

Άκρως δυναμική και ελπιδοφόρα για την είσοδό του στη Βουλή, υπήρξε η κεντρική, προεκλογική εκδήλωση στην έδρα του Δήμου, στην κωμόπολη της Φαρκαδόνας, του υποψηφίου Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ κ. Κώστα Σκρέκα.

Οι πολίτες της Φαρκαδόνας έστειλαν μήνυμα νίκης για τον κ. Κώστα Σκρέκα με την ισχυρή παρουσία τους. Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε σε ακόμη μια ανοιχτή συγκέντρωση το βράδυ της Τετάρτης, με τους πολίτες να προστρέχουν να εκφράσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

«Με γεμίζει ευθύνη αυτή σας η αγάπη» είπε ο Πρώην Υπουργός ζητώντας ισχυρή εντολή και ψήφο την Κυριακή 7 Ιουλίου, «ώστε από θέση ισχύος να μπορέσω να διεκδικήσω ακόμη περισσότερα για τον τόπο μας. Οι εκλογές στις 7 Ιουλίου είναι πολύ σημαντικές, δεν περισσεύει καμία ψήφος. Δεν περισσεύει κανένας, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη, ώστε στις 7 Ιουλίου η ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι πρωθυπουργός μιας ισχυρής κυβέρνησης για να μπορεί να κάνει αυτά που πρέπει για να μας βγάλει από το τέλμα. Αυτή την ψήφο σας ζητώ κι εγώ προσωπικά για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για εσάς».

Ο κ. Κώστας Σκρέκας έκανε αναφορά στα μεγάλα έργα υποδομής τα οποία έχουν παγώσει στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Μίλησε για ολοκλήρωση όλων των οδικών συνδέσεων και κυρίως για την ενίσχυση του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, μέσα από νέα προγράμματα, μειώσεις φόρων και μια νέα εργατική νομοθεσία.

«Θα ξεκινήσουμε από την πρώτη στιγμή να μειώνουμε τη φορολογία και θα δείξουμε ότι θέλουμε επενδύσεις, οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν νέες δουλειές για όλους» κατέληξε ο κ. Κώστας Σκρέκας.