Η καρδιά των αγροτών χτυπά στα εκκοκκιστήρια του νομού

Στο εκκοκκιστήριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Μεγαλοχώρι, βρίσκονται σε καθημερινή βάση πολλοί αγρότες του Δήμου Φαρκαδόνας

Η καρδιά των αγροτών χτυπά στα εκκοκκιστήρια του νομού, με τους παραγωγούς να σπεύδουν να πουλήσουν την σοδειά τους. Αν και η χρονιά δεν χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου μήνα, οι αγρότες δεν χάνουν την ελπίδα τους. Συλλέγουν και παραδίδουν το προϊόν, με το οποίο παρήγαγαν με πολύ κόπο και μεγάλα έξοδα.

Στο εκκοκκιστήριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Μεγαλοχώρι, βρίσκονται σε καθημερινή βάση πολλοί αγρότες του Δήμου Φαρκαδόνας. ένας από αυτούς και ο πρώην πρόεδρος της Φανερωμένης, Κώστας Καμήτας, ο οποίος με συνδημότες του, δεν χάνουν την ευκαιρία, λίγο πριν την παράδοση να στήσουν το δικό τους πηγαδάκι, περιμένοντας στην παράδοση.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης οι τιμές αλλά και η παραγωγή, κάτι το οποίο απασχολεί σήμερα την πλειονότητα των παραγωγών. Ο χρόνος περνά και μετά τις παραδόσεις του βαμβακιού έχουν νέο Γολγοθά μπροστά τους, εκείνον της σποράς των σιτηρών….