Οι κυνηγοί στηρίζουν Χρήστο Σιμορέλη

    Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, επισκέφτηκε, τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων. Ο υποψήφιος βουλευτής, ο ίδιος κυνηγός και μέλος του Συλλόγου, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Σταύρο Τραγάνη και το ΔΣ του Συλλόγου.

    Ο πρόεδρος εξέθεσε στον Χρήστο Σιμορέλη αναλυτικά όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους κυνηγούς των Τρικάλων. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για πρωτοβουλίες που πήρε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα για ζητήματα θήρας (Υπουργός, Σωκράτης Φάμελος). Ακόμη ανέφερε την ανάγκη συγχώνευσης των συλλόγων του Νομού και ύπαρξης ενός Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, με θεσμική διασύνδεση με την κεντρική Ομοσπονδία.

    Από την πλευρά του ο Χρήστος Σιμορέλης δήλωσε πως βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου, ο οποίος έχει πολύ σημαντική ιστορία. Ο ρόλος του σήμερα είναι κομβικός στην καταπολέμηση της λαθροθηρίας, καθώς και στο να δημιουργηθούν ευσυνείδητοι κυνηγοί που θα σέβονται το περιβάλλον και την υπάρχουσα νομοθεσία.