Η ομάδα της Coca Cola Τρικάλων – Καρδίτσας συνεχίζει ακούραστα το κοινωνικό της έργο

Η ομάδα συγκέντρωσε 6.000 φιάλες μεταλλικού νερού «Αύρα» τις οποίες τις παρέδωσε στο Δήμο Παλαμά για να διατεθούν στους πληγέντες της πρόσφατης θεομηνίας

Η ομάδα της Coca-Cola για τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας με υπεύθυνο τον συντοπίτη κ. Δημήτρη Ίνδο, δεν παύει να δείχνει την ευαισθησία της και να αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας που βρίσκεται δίπλα και εμπιστεύεται χρόνια την εταιρία και τα προϊόντα της. Λίγες ημέρες μετά την ευγενική προσφορά 12.000 μεταλλικών φιαλών νερού «Αύρα» προς το κοινωνικό παντοπωλείο Καρδίτσας υπήρξε και συνέχεια.

Αυτή την φορά στον ίδιο νομό, αλλά σε διαφορετική περιοχή και συγκεκριμένα στο γειτονικό Δήμο Παλαμά, κοινότητες του οποίου μετρούν μεγάλες πληγές από τη καταστροφική θεομηνία.

Μετά από προσπάθειες της ομάδες ο υπεύθυνος κ. Δημήτρης Ίνδο, μετέβη στο Δήμο Παλαμά παραδίδοντας σε εκπροσώπους της δημοτικής Αρχής 6.000 μεταλλικών φιαλών νερού «Αύρα», οι οποίες θα μεταφερθούν σε κοινότητες, που επλήγησαν και το δίκτυο ύδρευσης υπέστη ζημιές.

Επίσης η ομάδα καθημερινά επισκέπτεται όλα τα μαγαζιά αγορανομικού ενδιαφέροντος της πόλης της Καρδίτσας, και του προαναφερόμενου Δήμου καταγράφοντας ζημιές και προσπαθώντας να βρει λύσεις με τοποθετήσεις νέων ψυγείων, ραφιών, υποστηρικτικού υλικού ώστε να συμβάλει στην γρηγορότερη επανένταξη των καταστημάτων στην κανονικότητα.

Οι ενέργειες της ομάδας θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με πολύμορφες πρωτοβουλίες που τίθεντο σε διάλογο και υλοποιούνται στη συνέχεια από τα μέλη.

Θερμά συγχαρητήρια…