Οι πολύτεκνοι μετέφεραν τα προβλήματα στον Θανάση Λιούτα

Ο Σύλλογος Πολύτεκνων Γονέων Τρικάλων, παρέδωσε στον Τρικαλινό βουλευτή της ΝΔ υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του, αναφορικά με την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και του προβλήματος της υπογεννητικότητας στη χώρα μας

Ζητήματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες τέθηκαν σε διάλογο κατά την συνάντηση του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Θανάση Λιούτα με το Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Τρικάλων.

Ο κ. Λιούτας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί μέσα από γόνιμο διάλογο για τα προβλήματα που ταλανίζουν τις πολύτεκνες οικογένειες εκφράζοντας την πλήρη συμπαράστασή του.

Το προεδρείο του Συλλόγου, παρέδωσε στον κ. Λιούτα υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του, αναφορικά με την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και του προβλήματος της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Λιούτας συνεχάρη τον Σύλλογο Πολυτέκνων για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί και υπογράμμισε ότι αποτελεί πρώτιστο μέλημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και του δημογραφικού προβλήματος.

Παράλληλα, με τη σειρά του, δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων του Συλλόγου και για την επίτευξη των κατάλληλων λύσεων, οι οποίες θα μπορούν να εγγυηθούν την σταθερή και συνεχή αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος και καλύτερες συνθήκες ζωής για τις πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό, μέσα στην κρίση, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού και επιβίωσης.