Η τελευταία επιθυμία του Βαγγέλη Ζαφείρη

«Όταν πεθάνω θάψτε με, σε μια γωνιά μονάχο κι δίπλα το μπουζούκι μου παρηγοριά μου να χω», λέει το άσμα. Ωστόσο στην περίπτωση του Βαγγέλη Ζαφείρη δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλη είναι η επιθυμία του, που την εξέφρασε δημόσια, στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας την περασμένη Παρασκευή.

Ο Βαγγέλης Ζαφείρης, δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης έριξε την ατάκα του, μετά την πάσα που του έδωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ήταν λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης, κατά την συζήτηση του θέματος μετανομασίας οδών στην Οιχαλία. Ο κ. Ζαφείρης απευθυνόμενος στο προεδρείο τόνισε ότι τα αιτήματα για μετανομασία οδών είναι αρκετά και πρέπει να εξεταστούν.

Τα λόγια του «Ράμπο» έδωσαν το έναυσμα στο Μιχάλη Μπαγιώτη να πει απευθυνόμενος στο συνάδελφό του.

«Βαγγέλη, αν πεθάνεις εσύ, εγώ την επομένη θα φέρω θέμα μετανομασίας οδού στο κέντρο της Οιχαλίας με το όνομά σου…Βαγγέλη Ζαφείρη.».

Φυσικά ο Βαγγέλης Ζαφείρης δεν άφησε να περάσει ασχολίαστο και έριξε ως ήταν φυσικό τη δική του ατάκα.

«Αν πεθάνω θέλω να με φέρεις στρατιωτική μπάντα, να παίζει το εμβατήριο. Και φαντάρους να πυροβολούν. Έτσι κάνουν στους στρατηγούς».

«Ότι θέλει ο Ράμπο, στη στρατιωτική μπάντα θα κολλήσουμε», συμπλήρωσε ο Μπαγιώτης.

Ως ήταν αναμενόμενο οι νέες ατάκες προκάλεσαν τα γέλια στο δημοτικό συμβούλιο.

Τελικά είναι να το χεις μέσα σου το χιούμορ. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση το έχουν τόσο ο Ζαφείρης, όσο και ο Μπαγιώτης.

Ας τους μιμηθούν κι άλλοι στο δημοτικό συμβούλιο που τα παίρνουν όλα τοις μετρητοίς.