Ιδιαίτερη ημέρα η αυριανή για τον Κώστα Κοκκινίδη και την οικογένειά του

Στις 7 του απογεύματος της Πέμπτης αναμένεται η Καθιέρωση του Προσκυνηταρίου του Αγίου Βαρθολομαίου που ανήγειρε ο ίδιος, εις ανάμνηση του χωριού του στην Ακριτική Φλώρινα  

Ιδιαίτερη ημέρα η αυριανή για τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστα Κοκκινίδη και την οικογένεια του.

Ο ίδιος με την οικογένειά του και προσκεκλημένους όλους τους κατοίκους του Γριζάνου και  τους συνδημότες όλων των κοινοτήτων αναμένεται να τελέσει την Καθιέρωση του Προσκυνηταρίου του Αγίου Βαρθολομαίου, το οποίο ανέγειρε ο ίδιος την περσινή χρονιά στην τοποθεσία των Εικονισμάτων.

Για τον ίδιο ο Άγιος Βαρθολομαίος, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 11 Ιουνίου έχει ιδιαίτερη σημασία.  Ο κ. Κοκκινίδης για να νιώθει ακόμη πιο κοντά με τον χωριό του, τον Άγιο Βαρθολομαίου Φλώρινας και να μην το ξεχνά ποτέ αποφάσισε να ανεγείρει στο Γριζάνο και στην τοποθεσία των Εικονισμάτων ένα Ναϊδριο, αφιερωμένο στον Άγιο και προστάτη του. Κατά αυτό τον τρόπο και το χωριό του θα θυμάται αλλά θα τιμά και τον Άγιο Βαρθολομαίο, προστάτη του χωριού του. Ο ίδιος επισκέπτεται σχεδόν σε καθημερινή βάση το σημείο για να προσευχηθεί αλλά και να ανάψει το καντηλάκι του Αγίου. Μάλιστα με προσωπικά του έξοδα πέραν της ανέγερσης του Προσκυνητάριου, φρόντισε να περιφράξει το χώρο και ταυτόχρονα να τον εμπλουτίσει με δέντρα τα οποία όταν θα αναπτυχθούν θα προσφέρουν σκιά και δροσιά στους περιπατητές.

Η Καθιέρωση του Προσκυνητάριου αναμένεται να τελεστεί στις 7 του απογεύματος της Πέμπτης, παραμονή της εορτής του Αγίου ενώ στη συνέχεια θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός και παραδοσιακή φιλοξενία προσφορά της οικογένειας Κοκκινίδη, με προσκεκλημένους όλους τους κατοίκους του Δήμου μας.