Ικανοποίηση αφήνει η θετική απόφαση της Ε.Ε. για τον Ε65

Χρήστος Μιχαλάκης: «Ένα εμβληματικό έργο για την Δυτική Θεσσαλία, και όχι μόνο, εξασφαλίζει τα κονδύλια για την ολοκλήρωσή του, δημιουργώντας νέες συνθήκες ανάπτυξης για τον τόπο μας»

Θετική υπήρξε η απάντηση της ευρωπαϊκής επιτροπής για τη συνέχεια του έργου του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Ε65. Η είδηση άφησε ικανοποίηση στο νομό και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την συνέχεια και την δημιουργία του νέου τμήματος που θα εξυπηρετήσει αλλά θα προσφέρει ταυτόχρονα ασφαλείς και άμεσες μετακινήσεις.

«Ένα εμβληματικό έργο για την Δυτική Θεσσαλία, και όχι μόνο, εξασφαλίζει τα κονδύλια για την ολοκλήρωσή του, δημιουργώντας νέες συνθήκες ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Αυτή η θετική εξέλιξη έρχεται ως επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών της κυβέρνησης για την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα στον τομέα των Υποδομών και κατάφερε να πετύχει την χρηματοδότησή του. Ταυτόχρονα αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας, ως νομός, να κερδίσουμε την θέση που δικαιούμαστε στο αύριο. Προσπάθειες επίμονες, που κράτησαν το θέμα στην πρώτη γραμμή, και έβαλαν ένα λιθαράκι, στις σημερινές σημαντικές εξελίξεις.», αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη.

Αξλιζει να σημειωθεί ότι το Νότιο Τμήμα του αυτοκινητοδρόμου έχει μπει στην τελική ευθεία και τώρα η υλοποίηση του Βόρειου Τμήματος έρχεται να ολοκληρώσει το έργο. «Είμαι, βέβαιος, ότι οι διαδικασίες θα τρέξουν τάχιστα και ο Νομός θα αποκτήσει ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, που θα τον οδηγήσει στο μέλλον.», κατέληξε ο κ. Μιχαλάκης.