Ικανοποίηση άφησαν οι γιορτές στα μικρά καταστήματα παιχνιδιών

Το γεγονός της αύξησης των πωλήσεων επήλθε από την αναστολή λειτουργίας των πολυκαταστημάτων, που δεν λειτούργησαν μέσω clik away αλλά και των τηλεφωνικών ή ηλεκτρονικών παραγγελιών

Ικανοποίηση προκάλεσε μετά από πολλά χρόνια η εορταστική περίοδος στην μικρομεσαία αγορά παιχνιδιών. Μετά από πολλά χρόνια οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις πωλήσεις παιχνιδιών είδαν τους τζίρους τους να ανεβαίνουν, προκαλώντας ικανοποίηση. Το γεγονός της αύξησης των πωλήσεων επήλθε από την αναστολή λειτουργίας των πολυκαταστημάτων, που δεν λειτούργησαν μέσω clik away αλλά και των τηλεφωνικών ή ηλεκτρονικών παραγγελιών. Το γεγονός αυτό ώθησε γονείς, νονούς, θείους και παππούδες στα μικρά καταστήματα που προχωρούσαν στις προαναφερόμενες ενέργειες.

Τα καταστήματα παιχνιδιών τόσο στην περιοχή της Φαρκαδόνας, όσο και ευρύτερα τις γιορτινές ημέρες δούλεψαν ικανοποιητικά, ενώ είχαν εφοδιαστεί για να εξυπηρετήσουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Στόχος όλων να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδια αυτές τις γιορτές και ο σάκος του Αη Βασίλη να γεμίσει με τα αιτήματα των μικρών του φίλων.