Ικανοποίηση από τη νέα παιδική χαρά στον Κλοκοτό όχι όμως και από τη καθαριότητα

Επισκέπτρια στην κοινότητα του Κλοκοτού βρέθηκε με τα παιδιά της στη νέα παιδική χαρά του χωριού και εξέφρασε τα παράπονα της από την επικρατούσα εικόνα που σχετίζεται με την καθαριότητα

Ενθουσιασμένη από τη νέα παιδική χαρά όχι όμως και από τη επικρατούσα εικόνα του χώρου εμφανίζεται μια επισκέπτης στην κοινότητα του Κλοκοτού που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη γενέτειρά της λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Όπως μετέφερε στην ηλεκτρονική εφημερίδα «KRINI LIVE», προσκομίζοντας και το ανάλογο φωτογραφικό υλικό μπορεί η παιδική χαρά να αποτελεί ένα όμορφο έργο για τα παιδιά, η αξία του χάνεται αν κρίνει κανείς από τους γύρω χώρους, οι οποίοι έχουν να καθαριστούν αρκετό καιρό, όπως αναφέρει, αν κρίνει από την εικόνα. Οι εικόνες που μας εξασφάλισε είναι από την επίσκεψή της ιδίας με τα παιδιά της στο χώρο που της προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση.

Όπως η ίδια μας εξηγεί ένα έργο δεν έχει αξία όταν δεν είναι λειτουργικά, αισθητικά και ουσιαστικά άρτιο.

Ας επιληφθεί του θέματος η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας κι ας προστρέξει καθαρίζοντας το συγκεκριμένο σημείο, αφενός για λόγους αισθητικούς, αφετέρου για την προστασία της υγείας των παιδιών.

KRINI LIVE