Καιρός για οικονομική χαλάρωση για πολλούς Φαρκαδόνιους

Πλέον τα οικονομικά βάρη για την πλειονότητα των πολιτών ολοκληρώθηκαν καθώς ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος και τέλη κυκλοφορίας έκλεισαν με την ολοκλήρωση των προθεσμιών

Με την σημερινή εξόφληση των τελών κυκλοφορίας ολοκληρώνονται και επίσημα οι οικονομικές υποχρεώσεις της πλειονότητας των πολιτών για το περασμένο έτος. Από τον περασμένο Ιούλιο και οι Φαρκαδόνιοι αναγκαζόταν να βάλλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την πληρωμή των δόσεων του φόρου εισοδήματος από τα χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα, και από τον περασμένο Σεπτέμβριο για τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ. Σε όλα αυτά είχαν έρθει και προστέθηκαν και τα τέλη κυκλοφορίας που λόγω της πανδημίας έλαβαν παράταση μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου.

Για την πλειονότητα των πολιτών η κατάσταση της αποπληρωμής χαρακτηρίστηκε δύσκολη, καθώς οι περισσότεροι συντηρούνταν με επιδόματα ή δεν είχαν τζίρο, μιας και οι επιχειρήσεις τους ήταν κλειστές. Για όλους αυτούς η αποπληρωμή των υποχρεώσεων υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και είχαν μπροστά τους τα έξοδα της επιβίωσης αλλά και των υποχρεώσεων. Άλλοι πάλι άφησαν κατά μέρους αυτές τις υποχρεώσεις μη μπορώντας να ανταποκριθούν καθώς στα πορτοφόλια δεν υπήρχαν χρήματα.

Πλέον τα οικονομικά βάρη για την πλειονότητα των πολιτών ολοκληρώθηκαν καθώς ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος και τέλη κυκλοφορίας έκλεισαν με την ολοκλήρωση των προθεσμιών.

Οι πολίτες θα έχουν πλέον χρόνο να ανασάνουν για λίγους μήνες έως το ερχόμενο καλοκαίρι που θα ξεκινήσει εκ νέου η καταβολή του φόρου εισοδήματος και θα επακολουθήσουν τα υπόλοιπα…