Καλά αποτελέσματα και επίτευξη των στόχων από το ΓΕΛ Φαρκαδόνας στους υποψηφίους

Με την ολοκλήρωση της εξεταστικής δοκιμασίας ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του ΓΕΛ Φαρκαδόνας μετά τη λήξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θέλουν να συγχαρούν τους μαθητές, οι οποίοι έδωσαν τη μάχη των εξετάσεων και επέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά, ήθος και αξιοπρέπεια

Δύσκολη και επίπονη μάχη των πανελλήνιων εξετάσεων για τους μαθητές του ΓΕΛ Φαρκαδόνας, όπως άλλωστε κι όλης της χώρας που επί σειρά ημερών προσήλθαν στις σχολικές αίθουσες για να εξεταστούν με την ελπίδα της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με την ολοκλήρωση της εξεταστικής δοκιμασίας ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του ΓΕΛ Φαρκαδόνας μετά τη λήξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θέλουν να συγχαρούν τους μαθητές, οι οποίοι έδωσαν τη μάχη των εξετάσεων και επέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά, ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτό δηλώνει ότι το τέλος της μαθητικής ζωής τούς βρίσκει πολίτες ενσυνείδητους και με χαρακτήρα πλασμένο σύμφωνα με τις ουμανιστικές και κοινωνικές αρχές.

Ολόψυχα ο Σύλλογος εύχεται στους υποψηφίους καλά αποτελέσματα και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει.

Επίσης ανακοινώνεται ότι μπορούν οι υποψήφιοι να προσέρχονται στη σχολική μονάδα, για να παραλαμβάνουν τα απολυτήρια τους, κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.