«Καλό ταξίδι φίλε Αχιλλέα, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας»

Ο κ. Χρηστος Γιαννακός και η κα Άννα Ευαγγέλου-Γιαννακού αποχαιρετούν τον καλό τους φίλο Αχιλλέα Κακαδιάρη

Τους συνέδεε χρόνια φιλία, η οποία ήρθε να επεκταθεί περεταίρω μετά και την ενασχόληση με τα κοινά. Από χθες ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Πηνειάδας Χρήστος Γιαννακός και η σύζυγός του, νυν πρόεδρος Πηνειάδας, Άννα Ευαγγέλου-Γιαννακού, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι επιστήθιος φίλος τους δεν βρίσκεται πια κοντά τους. Έφυγε για ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή αφήνοντας πίσω του, ως παρακαταθήκη για όλους τους αιρετούς και τους δημότες, το ήθος, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το λόγο του και πολλά άλλα αναρίθμητα προτερήματα.

Ο κ. Γιαννακός και η κα Ευαγγέλου-Γιαννακού αποχαιρετούν τον καλό τους φίλο που δεν θα ξαναδούν ποτέ. Θα πουν αύριο το στερνό αντίο και θα του ευχηθούν καλή ανάπαυση. Συλλυπούνται ταυτόχρονα την οικογένεια του, ευχόμενοι ο Θεός να τους παρηγορήσει, ακολουθώντας τα βήματα που χάραξε ο Αχιλλέας Κακαδιάρης στο σύντομο πέρασμα από τη ζωή.

«Άνθρωποι σαν τον πρώην πρόεδρο της κοινότητας Γριζάνου συναντάς δύσκολα σήμερα. Δυστυχώς ο Θεός αγάπησε το δυναμικό χαρακτήρα του, την αγάπη και την καλοσύνη και θέλησε να πάρει από κοντά μας. Ξέρουμε καλά πως από εκεί ψηλά θα μας παρατηρεί και θα μας συμβουλεύει; Καλό ταξίδι φίλε Αχιλλέα, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας», αναφέρουν πρώην πρόεδρος και νυν πρόεδρος.