Καλύφτηκε η κενή θέση στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας

orkomosia_5_2_-1-760x390.jpg

Νέος δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας ορκίστηκε ο νεαρός αστυνομικός από την Κρήνη κ. Γιώργος Γεωργίου

Νέος δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας ορκίστηκε ο νεαρός αστυνομικός από την Κρήνη κ. Γιώργος Γεωργίου

Συμπληρώθηκε και επίσημα το πρωί της Τετάρτης το παζλ της 9αδας των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Νέος δημοτικός σύμβουλος ορκίστηκε ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης «Νέα Πνοή» κ. Γιώργος Γεωργίου.

Ο κ. Γιώργος Γεωργίου αποτελούσε τον πρώτο επιλαχών δημοτικό σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας από την παράταξη «Νέα Πνοή». Μετά την εκλογή του νέου δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγναντή, εκλεγμένου ως δημοτικού συμβούλου στην Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας, η θέση παρέμεινε κενή, με το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας να ενεργοποιεί τις διαδικασίες για την κάλυψη της έδρας. Ο κ. Γεωργίου προσκλήθηκε από τον προεδρείο, αποδέχτηκε τη θέση κι έτσι το πρωί της Τετάρτης, ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας για την επόμενη 3ετία.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Φαρκαδόνας παρουσία μελών της οικογένειας και φίλων του.

Ο δήμαρχος συνεχάρη το νέο δημοτικό σύμβουλο και του ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ο κ. Γεωργίου με καταγωγή από την Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας, είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και υπηρετούσε σε Υπηρεσία της Αθήνας.

Κατά την ορκωμοσία ο ίδιος δεν έκρυβε την χαρά του για την είσοδό του στο δημοτικό συμβούλιο, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να προσφέρει για το Δήμο Φαρκαδόνας και τους δημότες. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα αγωνιστεί στο μέτρο του δυνατού μαζί με το δήμαρχο κ. Σπύρο Αγναντή, τα μέλη της ομάδας αλλά και όλο το συμβούλιο προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει μπροστά και να επιτευχθούν οι στόχοι που είχαν τεθεί από τον εκλιπόντα δήμαρχο Γιάννη Σακελλαρίου, αλλά και από όλο το συνδυασμό.

Τέλος ευχαρίστησε τους δημότες για την στήριξη που του παρείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, υπογραμμίζοντας ότι θα σταθεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους συνεισφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.

ΚΡΗΝΗ LIVE

perifereia.gif