Κατατέθηκαν οι 5 συνδυασμοί για το Δήμο Φαρκαδόνας

Θανάσης Μεριβάκης, Μιχάλης Μπαγιώτης, Γιάννης Σακελλαρίου, Ευαγγελία Στεργίου και Ελένη Χαλβατζά διεκδικούν το Δήμο Φαρκαδόνας

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε στο Πρωτοδικείο Τρικάλων η κατάθεση των συνδυασμών και για το Δήμο Φαρκαδόνας. Από νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων άρχισαν να καταφθάνουν υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι για τις τοπικές κοινότητες ενώ το ενδιαφέρον όλων επικεντρωνόταν στην έλευση των υποψηφίων δημάρχων.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων στις 9 περίπου το βράδυ προσήλθε ο Θανάσης Μεριβάκης για να ακολουθήσει στις 9:30 ο Γιάννης Σακελλαρίου. Στις 10 περίπου το βράδυ αφίχθη ο Μιχάλης Μπαγιώτης και στις 11 το βράδυ η Ελένη Χαλβατζά.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι συνοδευόταν από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, νομικούς αλλά και συνεργάτες τους. Κατέθεσαν τα γενικά ψηφοδέλτια καθώς και μέρος τοπικών.

Όλοι τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εκλογική μάχη, μιλώντας για δυναμικά ψηφοδέλτια.

Σημειωτέον ότι το πρωί του Σαββάτου είχε προσέλθει στο Πρωτοδικείο Τρικάλων η κα Ευαγγελία Στεργίου, υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας.

Πλέον μετά την κατάθεση των συνδυασμών αναμένεται η ανακήρυξη που προσδιορίζεται για τα τέλη της εβδομάδας.

Συνολικά για το Δήμο Φαρκαδόνας κατατέθηκαν 5 συνδυασμοί υποψηφίων δημάρχων και συγκεκριμένα και κατά αλφαβητική σειρά των:

Θανάση Μαριβάκη: «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας».

Μιχάλη Μπαγιώτη: «Νέο Ξεκίνημα».

Γιάννη Σακελλαρίου «Νέα Πνοή Δημιουργίας».

Ευαγγελία Στεργίου «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ελένη Χαλβατζά «Ο Τόπος μας Αύριο».