Καταθλιπτικές εικόνες σκιαγραφούν το τοπίο και στη Φαρκαδόνα

Έρημες πλατείες, κλειστά μαγαζιά, άδειοι οι δρόμοι, που δεν θυμίζουν σε τίποτα με το παρελθόν και τους φυσιολογικούς ρυθμούς

Μπορεί τις πρωινές ώρες στην έδρα του Δήμου, τη Φαρκαδόνα, να κυριαρχεί έστω και μικρή ανθρώπινη παρουσία και πάντα με την πιστή τήρηση των όσων ορίζει ο νόμος. Δικαιολογημένη κατάσταση θα έλεγε κανείς καθώς οι κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας θέλουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις τους, όσες δεν μπορούν να τακτοποιήσουν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Από τις μεσημβρινές ώρες και μετέπειτα τα περιοριστικά μέτρα φέρνουν ερημιά στην Φαρκαδόνας και στις υπόλοιπες 17 κοινότητες του Δήμου. Έρημες πλατείες, κλειστά μαγαζιά, άδειοι οι δρόμοι, που δεν θυμίζουν σε τίποτα με το παρελθόν και τους φυσιολογικούς ρυθμούς.

Η εξάπλωση του κορονοϊού απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και τήρηση των περιοριστικών μέτρων. Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» περιόδευσε στην έρημη Φαρκαδόνα. Στην “νεκρή” πλατεία, στους ερημικούς δρόμους, στα καταστήματα που έκλεισαν και θυμίζουν κτίρια «φαντάσματα».

Υπομονή και προσοχή για να βγούμε υγιείς και να επιστρέψουμε δυνατοί, όσο μπορούμε, στην γνωστή μας καθημερινότητα.


2 Σχόλια

  1. Κυρά Σουλα η πανηγυρτζου!!!!!
    12/11/2020 at 01:35

    Ναι γιατί προηγουμένως έσφυζε από ζωή ή Φαρκαδόνα και τά κουτσοχωρια τής…!!!😂😂😂 Άντε βρε χαιβανια δεν ξέρετε τί σάς γίνεται!!!

    • γιατί κυρά Σούλα εσύ από κουτσοχώρι δεν καταγεσαι ? Τι ψάχνεις μετά εδώ ..