ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Προσκλητήριο γνωριμίας προς τους γονείς

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ με δύο δομές στα Τρίκαλα Β. Τσιτσάνη 86 και Καλαμπάκας 189 και μία δομή στην Πύλη Αγίου Βησσαρίωνα 48, προσκαλούν τους γονείς να τα επισκεφτούν και να ενημερωθούν για τη φιλοσοφία, τον τρόπο λειτουργίας και τις δραστηριότητές τους, με αφορμή την έναρξη των αιτήσεων (voucher) μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ

Προσκλητήριο προς τους γονείς να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των τριών ΚΔΑΠ Μάθηση που λειτουργούν στην πόλη των Τρικάλων και να ενημερωθούν για το πλούσιο και πολυποίκιλο έργο που παράγεται σε αυτά, απευθύνουν οι υπεύθυνοι των Κέντρων. Καλούν τους γονείς σε μια πρώτη ενημέρωση μιας και από την Δευτέρα ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τη δωρεάν συμμετοχή των παιδιών (voucher) μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 3 Αυγούστου.

Αν λοιπόν επιθυμείτε κι εσείς να γίνετε μέλος της οικογένειας του ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, υπεύθυνοι και εκπαιδευτικοί προτρέπουν να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους για την έγκαιρη κράτηση θέσης στις δομές.

Η υποβολή αίτησης γίνεται με τους κωδικούς taxisnet της μητέρας, και θα πρέπει απαραίτητα να έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωση της μητέρας και του ετέρου μέλους για το έτος 2020.
Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ με δύο δομές στα Τρίκαλα Βασ. Τσιτσάνη 86 και Καλαμπάκας 189 και μία δομή στην Πύλη Αγίου Βησσαρίωνα 48, προσκαλούν τους γονείς να τα επισκεφτούν και να ενημερωθούν για τη φιλοσοφία, τον τρόπο λειτουργίας και τις δραστηριότητες τους.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει πληθώρα εργαστηρίων άθλησης, ψυχαγωγίας και έκφρασης, δίνοντας βάση στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Με ένα πλούσιο σε ερεθίσματα μαθησιακό περιβάλλον οι εκπαιδευτικοί των Κέντρων τοποθετούν το παιδί στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή και μοναδική προσωπικότητά του.

Οι υπεύθυνοι των Κέντρων ευχαριστούν όλους εκείνους για την επιλογή των δομών ΚΔΠΑ ΜΑΘΗΣΗ, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν αυτά τα 2 πρώτα χρόνια λειτουργίας. Οι υπεύθυνοι υπόσχονται πως θα συνεχίσουν να κάνουν καθημερινά το καλύτερο δυνατό για όλα τα παιδιά.

Βρίσκονται στη διάθεση των γονιών για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστούν στη συμπλήρωση της αίτησης.

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ Ι , Β. Τσιτσάνη 86, Τρίκαλα, τηλ 6972583093 & 2431181060.
ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΙΙ, Καλαμπάκας 129 Τρίκαλα, τηλ 6978982088.

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΙΙΙ, Τρικάλων- Άρτας , Πύλη , τηλ 6970805848 & 2434022290.