ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Πρωτοπορούν στην δημιουργική απασχόληση των παιδιών

Οι γονείς χωρίς την ανταποδοτικότητα των διδάκτρων μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ έχουν την σημαντική ευκαιρία να ενισχύσουν τις ικανότητες των παιδιών τους ανοίγοντας διάπλατα τους ορίζοντές τους

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΑΘΗΣΗ είναι η κοινωνική δομή που εξασφαλίζει σε παιδιά (5-12 ετών) την ασφαλή και δημιουργική απασχόληση τους.

Ενισχύουν τη συμμετοχή των παιδιών στη μάθηση ενεργοποιώντας τη φαντασία τους.

Έχουν συνάψει μνημόνια συνεργασίας με πολλούς και σημαντικούς φορείς, δίνοντας βάση στη εξωστρέφεια και την ομαλή κοινωνικοποίησή των παιδιών.

Αναπτύσσουν επιστημονικές δεξιότητες όπως( Ρομποτική, φυσικές Επιστήμες κ.α.) δίνοντας το δικαίωμα στα παιδιά να παρακολουθούν τις αναπόφευκτες εξελίξεις.

Γυμναστική, μουσική, χορός, θεατρικό παιχνίδι, φιλαναγνωσία, διατροφική διαπαιδαγώγηση, περιβαλλοντική αγωγή, παραμυθογνωσία, κατασκευές και χειροτεχνίες, είναι μερικές από τις πολλές θεματικές ενότητες που θα απασχολήσουν ευχάριστα τους μικρούς μας φίλους.

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ έχουν ως βασική παιδαγωγική προϋπόθεση την ισότιμη αντιμετώπιση των παιδιών και την καταπολέμηση οποιουδήποτε ρατσιστικού φαινομένου.

Οι γονείς χωρίς την ανταποδοτικότητα των διδάκτρων μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ έχουν την σημαντική ευκαιρία να ενισχύσουν τις ικανότητες των παιδιών τους ανοίγοντας διάπλατα τους ορίζοντές τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *