Κηδεύεται σήμερα το απόγευμα ο πρώην πρόεδρος του Γριζάνου Βασίλης Θεοχαρούλας

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 69χρόνων ο πρώην αυτοδιοικητικός και πρώην αυτοκινητιστής Βασίλειος Θεοχαρούλας

Στην τελευταία του κατοικία θα οδηγηθεί σήμερα το απόγευμα ο πρώην πρόεδρος του Γριζάνου και αυτοκινητιστής Βασίλης Θεοχαρούλας. Ο 69χρονος, Βασίλης Θεοχαρούλας, είχε διατελέσει πρόεδρος της πρώην κοινότητας Γριζάνου την τετραετία 1988-1991, προσφέροντας στο χωριό και τους κατοίκους.

Ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στο χωριό του και στην ευρύτερη κοινωνία του Δήμου Φαρκαδόνας. Ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο μετά και την  ενασχόληση του με τα κοινά καθώς επίσης και με το επάγγελμα του μιας και υπήρξε ιδιοκτήτης ΤΑΧΙ.

Αφήνει πίσω του τη Σύζυγό του Ελένη Θεοχαρούλα, τα παιδιά του Χρήστο-Κατερίνα Θεοχαρούλα και Αθανάσιο Θεοχαρούλα, τα Εγγονάκια του Ελένη, Βασίλειο, Δήμητρα και Μελίτα, Αδέλφια, Ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός του εκλιπών θα μεταφερθεί στις 4:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικόλαου Γριζάνου ενώ μία ώρα αργότερα στις 17:30 θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία.

Ο καφές θα δοθεί στο κατάστημα “EL GRECO” του κ. Ηλία Γούλα, ενώ την τελετή επιμελείται το Γραφείο Τελετών Κωνσταντίνος Κυρ. Γκαγκάς, Ν. Πλαστήρα & 25ής Μαρτίου 31 Φαρκαδόνα Τρικάλων 2433022374 – 6973903534 – 6980602944.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς.

Καλό παράδεισο!!