«Κινείται Ηλεκτρικά» το κατάστημα «Μoto Stathis» στη Φαρκαδόνα

Μας καλεί να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και να αγοράσουμε μέσω επιδότησης ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα

Βαρεθήκατε να πληρώνεται τέλη κυκλοφορίας, καύσιμο και θέλετε να περιορίσετε το ετήσιο κόστος των καθημερινών μετακινήσεων. Πλέον υπάρχει τρόπος ακολουθώντας το κατάστημα «Μoto Stathis» στη Φαρκαδόνα που μας καλεί να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και να «Κινηθούμε Ηλεκτρικά».

Αν αναρωτιέστε πως….φυσικά με ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ, τα οποία διαθέτει το κατάστημα.

Το πρόγραμμα παρέχει μια σειρά πλεονεκτημάτων καθώς επιδοτεί για δίκυκλα-τρίκυκλα, ποσοστό 20% επί της αξίας με όριο τα 800 ευρώ, για ποδήλατα, ποσοστό 40% με όριο τα 800 ευρώ.

Ταυτόχρονα με απόσυρση παλαιού οχήματος-δικύκλου (εξαιρούνται τα ποδήλατα) παρέχεται επιπλέον μπόνους 1.000 και 400 ευρώ αντίστοιχα.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για την επιδότηση θα ανοίξει στις 24 Αυγούστου, ενώ ήδη έχει ενεργοποιηθεί η ιστοσελίδα του προγράμματος (http://kinoumeilektrika.ypen.gr) όπου έχουν αναρτηθεί όλες οι σχετικές ανακοινώσεις.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε εγρήγορση παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες λύνοντας κάθε απορία, ενώ παρέχουν και προσφορές μαζί με την παρουσίαση των μοντέλων που παρέχουν.

«Μoto Stathis» στη Φαρκαδόνα Τρικάλων: τηλέφωνο επικοινωνίας: 2433022972, 6937024420 και 6948389148.