Κίνηση αγάπης προς τα παιδιά από τους Τρικαλινούς μηχανικούς

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε. Τρικάλων συγκέντρωσαν  παιχνίδια και δώρα που θα τα προσφέρουν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Οι Μηχανικοί των Τρικάλων έδειξαν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο και ένωσαν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε

στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε. Τρικάλων συγκέντρωσαν  παιχνίδια και δώρα που θα τα προσφέρουν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Η συμμετοχή των μελών του τμήματος καθώς και πολιτών που θέλησαν να συνεισφέρουν σε αυτήν την εορταστική κίνηση αγάπης ήταν πραγματικά συγκινητική, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ως αποτέλεσμα συγκεντρώθηκε ένας πολύ μεγάλος όγκος παιχνιδιών και δώρων που σε συνεργασία με τον Θωμά Τζιωρτζιώτη, εκπρόσωπο της Κιβωτού του Κόσμου στα Τρίκαλα, θα παραδοθούν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο, με την ελπίδα να προσφέρουν χαμόγελα και στιγμές χαράς στα παιδιά αυτά στο εορταστικό πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τ.Ε.Ε. Τρικάλων οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους της που με την ενεργή συμμετοχή τους συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε η εκδήλωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Επίσης, οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τις ακόλουθες επιχειρήσεις, που με τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλλαν για την άρτια διοργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Τ.Ε.Ε. Τρικάλων: Café Bar “Barrouge”, Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε., Αρτοποιείο Διαλεχτό, Catering “Thessalis”.

Τέλος, ευχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος ελπίζοντας ότι το 2020 θα είναι γεμάτο υγεία και χαρούμενες στιγμές για όλους τους συνανθρώπους μας.