Κοντά στους δημότες και στους φίλους ο Κώστας Κοκκινίδης

Εδώ και αρκετό διάστημα ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας έχει ξεκινήσει επισκέψεις στα χωριά, όπου έρχεται σε επαφή με συνδημότες

Μπορεί το καθημερινό επαγγελματικό πρόγραμμα για τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστα Κοκκινίδη να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Το γεγονός αυτό, δεν αποτελεί εμπόδιο για τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου αλλά και σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή. Ήδη εδώ και αρκετό διάστημα ο κ. Κοκκινίδης έχει ξεκινήσει επισκέψεις στα χωριά, όπου έρχεται σε επαφή με συνδημότες. Δεν διαχωρίζει τον κόσμο σε χρώματα και παρατάξεις, αντιθέτως έρχεται να τους ακούσει όλους, καταγράφοντας αιτήματα και ενδεχομένως προβλήματα που του καταθέτουν. Στόχος του, η μεταφορά όλων αυτών των θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου από κοινού τόσο με τα μέλη της παράταξής του, όσο και συνολικά με όλο το Δήμο να αγωνιστεί για την επίλυση τους.

Βέβαια δεν σταματά μονάχα εδώ. Η παρουσία του στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου από συλλόγους και συλλογικότητες είναι έντονη, και όπως αναφέρει ο ίδιος, η συμμετοχή του σε αυτές αποτελεί μια ένδειξη ευχαριστίας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που προάγουν τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό κ.α.