Κοντά στους πυροσβέστες ο Χρήστος Μιχαλάκης

201911140640242837-900x600-1-760x390.jpg

Δεσμεύτηκε να στηρίξει κάθε προσπάθεια των πυροσβεστών κατά την συνάντηση που είχε με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας

Με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη συναντήθηκαν αντιπροσωπεία μελών της διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροσβεστών. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας υπήρξε ο Πρόεδρος Πυργιώτης Απόστολος και ο Γραμματέας Δ.Σ. Κολοκυθάς Ευάγγελος.

Τα μέλη της διοίκησης ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη για την αντιπυρική περίοδο, τα υλικοτεχνικά προβλήματα των Υπηρεσιών αλλά και των πυροσβεστών, όπως και τις πολλές μεταθέσεις υπαλλήλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες απογυμνώνοντας τις Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας.

Ο κ. Μιχαλάκης εξέπληξε ευχάριστα καθώς ήταν ενήμερος για τα περισσότερα θέματα και αυτό έκανε την συζήτηση πολύ πιο εύκολη και παραγωγική.

Υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά τους, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και θα βοηθήσει τα μέγιστα στο μέτρο που αφορά τις αρμοδιότητες της Αντιπεριφέρειας. Επίσης ενημέρωσε ότι θα κάνει άμεσα ενέργειες, ώστε να αυξηθεί η δύναμη του προσωπικού στον Νομό με αναβάθμιση των Υπηρεσιών.

Όσον αφορά τα προβλήματα των Υπηρεσιών ενημέρωσε πως λύνεται άμεσα το πρόβλημα του χώρου στάθμευσης του Π.Κ. Πύλης με την κατασκευή για τα Υπηρεσιακά οχήματα πόρτας για κάθε όχημα ώστε οι σημερινές θέσεις παρκαρίσματος να γίνουν κλειστού τύπου.

Τέλος μας υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα μέσου τις Αντιπεριφερειας όλο το Πυροσβεστικό Προσωπικό θα παραλάβουν από ένα αντιανεμικό αδιάβροχο τύπου τζάκετ.

Η Ομοσπονδία νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την κ. Μιχαλάκη που στο πρόσωπο του βρίσκει έναν πραγματικό συμπαραστάτη στον δύσκολο αγώνα των Πυροσβεστών.

KRINI LIVE

perifereia.gif