Κορονοϊός: Έφυγε από τη ζωή ο δραστήριος και αγαπητός στην περιοχή μας Δημήτρης Τυράκης

Σε ηλικία 67 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τυράκης, πρόσωπο αγαπητό για εκατοντάδες ανθρώπους του Δήμου μας και ευρύτερα

Ένα ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό πρόσωπο για το Δήμο Φαρκαδόνας και για πολλούς ηλικιωμένους του Δήμου, μέλη των ΚΑΠΗ, έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή, χτυπημένος από τον κορονοϊό. Πρόκειται για τον Δημήτριο Τυράκη, συνεργάτη του τουριστικών επιχειρήσεων ΣΙΘΩΝ στη Χαλκιδική. Ο 67χρονος έχασε την μάχη με τον κορονοϊό αφήνοντας την τελευταία του πνοή σήμερα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πόλη στην οποία διέμενε. Προ ημερών ο Δημήτρης Τυράκης βρέθηκε στα Τρίκαλα και τη γενέτειρα του, τους Γόμφους Τρικάλων. Με την αναχώρηση του από τα Τρίκαλα και προ ημερών με προσωπική του ανάρτηση σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης είχε ενημερώσει φίλους και συγγενείς ότι νόσησε από κορονοϊό.

Η επιδείνωση της  κατάστασης της υγείας τους, αποτέλεσε την αφορμή να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας και να τεθεί σε στενή ιατρική παρακολούθηση και να διασωληνωθεί. Μετά από ένα πολυήμερο αγώνα με τον ιό ο 67χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και να νικηθεί από τον φονικό ιό.

Ο Δημήτρης Τυράκης, υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύλης με τον συνδυασμό του Βαλάντη Τσιούτσια. Έτρεφε μεγάλη αγάπη για τους Τρικαλινούς, συγχωριανούς και συντοπίτες του. Υπεύθυνος στις κατασκηνώσεις του Νίκου Γκάλη στη Χαλκιδική και στα τουριστικά συγκροτήματα Σιθών, υποδέχτηκε εκατοντάδες Τρικαλινούς κάθε ηλικίας παιδιά και ενήλικες. Στο ίδιο πλαίσιο, τα τελευταία χρόνια υποδεχόταν και τους ηλικιωμένους της Φαρκαδόνας, που διένυαν κάποιες μέρες ξενοιασιάς και χαλάρωσης στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ΣΙΘΩΝ της Χαλκιδικής, όπου υπήρξε υπεύθυνος.

Η είδηση του θανάτου, όπως ήταν φυσικό σκόρπισε συγκίνηση και θλίψη στους ανθρώπους της περιοχή μας που τον γνώριζαν κι έτρεφαν φιλικά αισθήματα.

Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη!