Κώστας Κοκκινίδης: «Ας στρέψουμε την προσοχή στη νέα γενιά»

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης καλεί τους συναδέλφους αιρετούς και την δημοτική Αρχή να συνεργαστούν από κοινού και να προσφέρουν τις αναγκαίες ευκαιρίες στους νέους της περιοχής μας

Υπέρμαχος της προσφοράς ευκαιριών προς την νέα γενιά της περιοχής του, η οποία μαστίζεται από πολλά προβλήματα με σημαντικότερο εκείνο της ανεργίας, εμφανίζεται ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Ο δημοτικός σύμβουλος με δήλωσή του απευθύνει προσκλητήριο συμπόρευσης δημοτικών συμβούλων και δημοτικής Αρχής, προκειμένου από κοινού να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα του Δήμου.

«Θα πρέπει να κατανοήσουμε ποια είναι τα ενδιαφέροντα και οι προτεραιότητες της νέας γενιάς.

Η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από νέους ανθρώπους με ικανότητες και γνώση.

Η γνώση φέρνει αποτελέσματα. Να δημιουργήσουμε σχέδιο για την επόμενη μέρα των νέων δημοτών και του Δήμου Φαρκαδόνας.», αναφέρει ο κ. Κοκκινίδης.

Ο δημοτικός σύμβουλος δεν μένει μονάχα εδώ. Καλεί το σύνολο των αιρετών του Δήμου Φαρκαδόνας να ξεφύγουν από τα τετριμμένα, νοώντας την μάχη των προβλημάτων της καθημερινότητας, στα οποία αναλώνονται αποκλειστικά οι τοπικοί άρχοντες και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.

«Η μάχη της καθημερινότητας αποτελεί ένα από τα πλέον προσφιλή συνθήματα για τους τοπικούς άρχοντες.

Σε αυτή τη μάχη άλλοι έπεσαν αμαχητί και άλλοι τα θαλάσσωσαν και κάποιοι άλλοι απέκτησαν το παράσημο της γραφικότητας. Έτσι λοιπόν καλές οι προσπάθειες, οι μεγαλοστομίες και οι εξαγγελίες.

Το κύριο ζήτημα είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Η ανεργία, μάστιγα για τα χωριά μας που ερημώνουν καθημερινά. Οι επιχειρήσεις δύσκολα τα βγάζουν πέρα.», συνεχίζει.

Ο ίδιος τέλος προσθέτει πως πρέπει να εκμεταλλευτούμε την όποια τυχόν βελτίωση των οικονομικών συνθηκών προς όφελος του δήμου και των δημοτών, εξηγώντας ταυτόχρονα πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος.