Κώστας Κοκκινίδης: Αξίζουν πολλά μπράβο σ’ όλους τους υποψηφίους του Δήμου Φαρκαδόνας

«Η φετινή χρονιά υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη για όλους τους Έλληνες, πολύ περισσότερο για τα παιδιά που πάσχιζαν και μαχόταν για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση», αναφέρει σε μήνυμά του ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας

Τις θερμότερες ευχές προς τους επιτυχόντες των πανελλήνιων εξετάσεων του Δήμου Φαρκαδόνας απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων και των τελικών αποτελεσμάτων ο κ. Κοκκινίδης σπεύδει να ευχηθεί καλή πρόοδο και καλές σπουδές στους νεοεισαχθέντες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προτρέποντας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα εφόδια για την μελλοντική, επαγγελματική τους πορεία.

Στέκεται βέβαια και σ’ όλους εκείνους που δεν κατάφεραν να εισαχθούν την φετινή χρονιά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξηγώντας ότι όλοι οι άνθρωποι στη ζωή του δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία.

«Η φετινή χρονιά υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη για όλους τους Έλληνες, πολύ περισσότερο για τα παιδιά που πάσχιζαν και μαχόταν για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μέρες όλων αυτών των παιδιών που έδωσαν τα τελευταία χρόνια σκληρή μάχη, διέθεσαν απεριόριστο χρόνο, αγχώθηκαν, καρδιοχτύπησαν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σ’ όλα αυτά τα παιδιά του Δήμου Φαρκαδόνας, αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια. Όλα αυτά τα παιδιά της περιοχής μας και του νομού τα συγχαίρω θερμά για την επιτυχή προσπάθεια και τους καλώ να μείνουν προσηλωμένα στο στόχο τους για την άμεση απόκτηση του πτυχίου τους.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους καθηγητές για την πόθο τους να μεταφέρουν στους μαθητές την γνώση και να τους εμψυχώσουν στον δύσκολο αυτό αγώνα. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς που πάλεψαν κι αυτοί για τη στήριξη των παιδιών τους όλα αυτά τα χρόνια.

Συγχαρητήρια παράλληλα αξίζουν και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σ’ όλους αυτούς που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν το στόχο τους. Τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια με θάρρος και να έχουν επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές τους.».