Κώστας Κοκκινίδης: «Η φετινή χρονιά δοκίμασε τις αντοχές όλων μας»

Ευχές ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης

Τις ευχές του για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Με ένα λιτό αλλά γεμάτο νόημα κείμενο, αναφέρεται στις δυσκολίες που βιώνει η Ελλάδα και όλος ο πλανήτης μας από την πανδημία του κορονοϊού ευχόμενος η νέα χρονιά να φέρει ευτυχία, γαλήνη και το σημαντικότερο υγεία, απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο για τις ζωές μας.

«Η χρονιά που φεύγει δοκίμασε τις αντοχές όλων μας. Ταυτόχρονα όμως, φανέρωσε δυνάμεις που δεν ξέραμε πως κρύβαμε μέσα μας, αποκάλυψε την ανθρωπιά που δεν παρατηρούσαμε γύρω μας, και ανέδειξε μικρές στιγμές ευτυχίας που δεν τους δίναμε τη σημασία που τους αξίζει. Τη νέα χρονιά, ας  εκτιμήσουμε κάθε στιγμή κι ας αξιοποιήσουμε αυτά τα εφόδια για να πετύχουμε τους στόχους μας, να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και αν βγούμε πιο δυνατοί», αναφέρει στο σχετικό μήνυμα ο κ. Κοκκινίδης.

Οι ευχές του κ. Κοκκινίδη συνοδεύουν όλους τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας, οι οποίοι με τη σειρά τους, βιώνουν τις δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Ενωμένοι όπως και ο ίδιος αναφέρει θα καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε και να βγούμε νικητές.