Κώστας Κοκκινίδης: «Η νέα περίοδος φέρνει ένα διαφορετικό ύφος εξουσίας»

Παράγοντα σκέψης και συμπερασμάτων η πρώτη τακτική συνεδρίαση για τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης

Η πρώτη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας δεν έμεινε απαρατήρητη από το δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδη. Αντιθέτως η κάθε κίνηση από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και δη από της πλειοψηφίας αποτέλεσε παράγοντα σκέψης και συμπερασμάτων για τον δημοτικό σύμβουλο.

Όπως ανέφερε ο κ. Κοκκινίδης σχολιάζοντας την πρώτη συνεδρίαση, η νέα περίοδος φέρνει ένα διαφορετικό ύφος εξουσίας, ένα διαφορετικό στυλ για το Δήμο Φαρκαδόνας που σπάει, κατά τα φαινόμενα, όχι τυχαία την παράδοση στο δημοτικό συμβούλιο, αφού ο δήμαρχος επαναλαμβάνει συχνά τις φράσεις συνεργασία-αγάπη-συλλογικότητα.

Ο ίδιος κρίνει ότι δεν είναι μόνο οι χαμηλοί τόνοι του κυρίου δημάρχου απέναντι στους συνομιλητές του, αλλά κυρίως η έμφαση του στο να είναι διαφορετικό το ύφος εξουσίας. Ο δήμαρχος, εξηγεί ο κ. Κοκκινίδης, θέλει να αφήσει σφραγίδα τετραετίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τον ενδιαφέρει να αναδείξει την διαφορά, έστω εμμέσως. Σκοπός είναι ο μήνας του μέλιτος να γίνει τετραετία του μέλιτος.

Ο δημοτικός σύμβουλος πιστεύει ότι πλέον «αποτελούν την εξαίρεση από τον κανόνα των τελευταίων ετών», για να συμπληρώσει: «Δεν έχω αυταπάτες ότι η ζωή των δημοτών θα γίνει καλύτερη, αν δεν είναι διαφορετικό το ύφος εξουσίας σε όλα τα επίπεδα. Όλοι θα κριθούμε στο τέλος της παρούσης δημοτικής Αρχής.».