Κώστας Κοκκινίδης: «Η ώρα της ευθύνης έχει πλησιάσει για όλους μας»

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης, εκτοξεύει τα βέλη του και ασκεί κριτική σε όλους εκείνους που λαμβάνουν την φονική πανδημία αψήφιστα

Η ώρα της ευθύνης έχει πλησιάσει για όλους μας, αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκινίδης, εκτοξεύοντας τα βέλη του και ασκώντας κριτική σε όσους λαμβάνουν την φονική πανδημία αψήφιστα.

«Ανώφελοι ψευτοηρωισμοί, λαϊκισμοί ακόμη και ανοησία δεν έχουν θέσει στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας. Τώρα το κρίσιμο ζήτημα είναι να αποφύγουμε την απώλεια ζωής και της ευημερίας», αναφέρει ο Κώστας Κοκκινίδης.

Ο δημοτικός σύμβουλος ανατρέχει στο παρελθόν από την περασμένη άνοιξη έως σήμερα εκθέτοντας τα δικά του συμπεράσματα.

«Είναι γεγονός ότι στο πρώτο κύμα της πανδημίας την περασμένη άνοιξη, η ευθύνη που μας χαρακτήρισε σε όλα τα επίπεδα των αποφάσεων ήταν…μάλλον επαρκής. Η ανάπαυλα του καλοκαιριού δημιούργησε σε όλους την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να υπάρξουν ευνοϊκές αποφάσεις. Η επίδειξη ευθύνης είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.», συμπληρώνει σε άλλο σημείο.

Ο ίδιος στέκεται και στην οικονομία, τονίζοντας ότι η ευημερία της ζωής αποτελεί προϋπόθεση για να υπάρξει σωτηρία της οικονομίας.

«Ο ορθολογισμός της επιστημονικής γνώσης θα πρέπει πάνω από όλα να καθοδηγεί τις προσωπικές, συλλογικές, εταιρικές, κρατικές και παγκόσμιες αποφάσεις. Στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η ανθρωπότητα. Η ώρα της ευθύνης έχει σημάνει για όλους», καταλήγει.