Κώστας Κοκκινίδης: «Η περίοδος χάριτος που δώσαμε στην δημοτική Αρχή τέλειωσε»

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας εξαπολύει κριτική και ζητά από την πλειοψηφία να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες και να τηρήσουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις

Δυσαρεστημένος από την εντεκάμηνη πορεία της νυν δημοτικής Αρχής αλλά και των όσων συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Δήμο Φαρκαδόνας, εμφανίζεται ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό μιας και σ’ ένα περίπου μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσας δημοτικής Αρχής, δεν έγινε απολύτως τίποτα, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις για άμεση εκτέλεση έργων που θα έδιναν αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή.

«Η περίοδος χάριτος που δώσαμε στην δημοτική Αρχή τέλειωσε εδώ και παρά πολύ καιρό και δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι σ’ αυτό, πόσο μάλλον η αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα, που σιωπά. Οφείλουμε όλοι να ασκήσουμε πιέσεις, ώστε ο Δήμος να μην παραμείνει στάσιμος αλλά να βαδίσει αναπτυξιακά, όπως είχαν δεσμευτεί οι διοικούντες κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2019. Για να κυβερνηθεί ένα καράβι χρειάζεται ο καπετάνιος που στη δική μας περίπτωση δεν υπάρχει. Ο δήμαρχος παραμένει απών και ο Δήμος μένει ακυβέρνητος», σημειώνει ο κ. Κοκκινίδης.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα τεκτενόμενα στο Δήμο Φαρκαδόνας, με τους τσακωμούς μεταξύ του αντιδημάρχου και υπαλλήλων, τονίζοντας ότι δεν έχουν να προσφέρουν σε κάτι, απλά λοξοδρομούν από την πορεία και το στόχο, δημιουργώντας εντάσεις και οπισθοδρόμηση.

«Με τις φασαρίες και τους διαπληκτισμούς δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να γίνουμε για μια ακόμη φορά γνωστοί στο πανελλήνιο με το χειρότερο τρόπο. Ας αφήσουμε τους τσακωμούς κι ας εισέλθουμε στην ουσία. Ας αγωνιστούμε για ένα Δήμο που μας αξίζει και τον στερούμε από τους συμπολίτες μας.», κατέληξε ο ίδιος.

KRINI LIVE