Κώστας Κοκκινίδης: Μέρα χαράς, μέρα γιορτής, μέρα ικανοποίησης

Ευχές απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Φαρκαδόνας στους νέους πλέον φοιτητές της περιοχής μας

Τις ευχές του προς τους νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των σχολείων του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά κι όσων έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή μας και διαμένουν σε άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, εύχεται μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» καλές σπουδές στους νέους φοιτητές, με υγεία και πρόοδο.

«Εδώ και χρόνια με την βοήθεια των καθηγητών σας, την στήριξη των γονιών σας, αλλά το σημαντικότερο την δική σας υπομονή και πίστη στον εαυτό σας, προσπαθήσετε για το καλύτερο. Σήμερα για όλους τους νεοεισαχθέντες είναι μέρα χαράς, μέρα γιορτής, μέρα ικανοποίησης μιας και οι κόποι ευοδώθηκαν.

Η κατάκτηση του στόχου σας δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς την τελευταία διετία ήρθατε αντιμέτωποι με τα προβλήματα που επέφερε η πανδημία. Η κατάκτηση του στόχου δεν ήταν εύκολη υπόθεση για εσάς καθώς για ένα τετράμηνο πέραν των άλλων ήρθατε αντιμέτωποι με τους σεισμούς. Για την προσπάθεια και το θάρρος σας αξίζουν πολλά μπράβο. Για την στήριξη και την ενίσχυση, οφείλονται συγχαρητήρια σε γονείς και καθηγητές σας. Οφείλουμε όμως και είναι χρέος όλων μας, να συγχαρούμε την προσπάθεια όλων εκείνων που δεν κατάφεραν το στόχο. Ας μην ξεχνούν όλοι εκείνοι που δεν κατάφεραν το στόχο ότι σημασία δεν έχει η Ιθάκη, αλλά το ταξίδι προς την Ιθάκη. Πάντα για όλους υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές, όπως και η δεύτερη προσπάθεια.

Συνεχίστε να προσπαθείτε, συνεχίστε να βάζετε στόχους, συνεχίστε και θα κερδίσετε.Θερμές και από καρδιάς ευχές για όλους», αναφέρει στο μήνυμα του ο κ. Κώστας Κοκκινίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *