Κώστας Κοκκινίδης: «Ο δρόμος προς τον Γολγοθά που ορθώνεται μπροστά μας είναι μακρύς»

Πρώτα ο άνθρωπος και η υγεία του, είναι το κυρίαρχο σημείο πολλών αιρετών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο

Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, στην μουντή και σκυθρωπή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας ανεξαιρέτως, η σκέψη μας περιστρέφεται στην προστασία των εαυτών μας αλλά και των γύρων μας, είτε των συγγενών μας, είτε των φίλων μας, είτε όλων εκείνων που συναναστρεφόμαστε για επαγγελματικούς και λοιπούς λόγους.

Στην παρούσα φάση όλοι μας, κοιτούμε το Γολγοθά που ορθώνεται μπροστά μας, λόγω της πανδημίας. Όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν περιττά. Πρώτα ο άνθρωπος και η υγεία του, είναι το κυρίαρχο σημείο πολλών αιρετών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Σε αυτό το σημείο στέκεται με γλαφυρό τρόπο και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Μακριά πλέον από πολιτικές αντιπαραθέσεις στρέφει την προσοχή του στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι η πανδημία άλλαξε την καθημερινότητα όλων μας, καθώς δεν έχει αφήσει κανένα ανεπηρέαστο.

«Η πανδημία του κορονοϊού μας έχει επηρεάσει όλους…άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο. Πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να βγούμε αλώβητοι από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να προσέξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και τους γύρω μας. Η πανδημία του κορονοϊού επηρεάζει όλους τους τομείς της κοινωνίας μας. Όλοι αντιμετωπίζουμε το δικό μας πρόβλημα. Είναι όντως μια πρωτοφανής κατάσταση που αναγκαζόμαστε να διαχειριστούμε σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο», τονίζει καταλήγοντας ο κ. Κοκκινίδης.