Κώστας Κοκκινίδης: «Οπλιστείτε με δύναμη και επιμονή

Ο κ. Κοκκινίδης με αφορμή την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων εύχεται δύναμη και επιμονή στους υποψηφίους του Δήμου Φαρκαδόνας, όπως και στους υποψήφιους που έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή μας

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την έλευση των μαθητών μας, υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων στις εξεταστικές αίθουσες των εξεταστικών κέντρων.

Με αφορμή την έναρξη του φετινού διαγωνισμού ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης μεταφέρει τις ευχές στους υποψηφίους της περιοχής μας.

Ο κ. Κοκκινίδης με αφορμή την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων εύχεται δύναμη και επιμονή στους υποψηφίους του Δήμου Φαρκαδόνας, όπως και στους υποψήφιους που έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή μας και διαμένουν σε άλλες περιοχές της χώρας.

«Σε λίγες ώρες ρίχνεστε στην μάχη των πανελλήνιων εξετάσεων. Όλοι μας νιώθουμε το άγχος σας. Όλοι νιώθουμε την αγωνία των γονιών σας, που όλα αυτά τα χρόνια, στην διάρκεια της προετοιμασίας σας, βρισκόταν στο πλευρό σας, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας την προσπάθειά σας.  Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να οπλιστείτε με δύναμη, υπομονή, επιμονή. Να ριχτείτε στην μάχη με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτή τη μάχη νικητές.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι σε αυτή την μάχη δεν είστε μόνοι. Είμαστε όλοι δίπλα σας.», συμπληρώνει στο ευχετήριο του.