Κριτική Γιάννη Αναγνώστου στους απόντες δημοτικούς συμβούλους

Ο ψηφοφόρος είναι ο πιο δίκαιος κριτής αναφέρει μέσω του κειμένου του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Καυστικός μέσω επιστολής του με τους απόντες της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας το βράδυ της Δευτέρας εμφανίζεται ο πρόεδρος του Σώματος κ. Γιάννης Αναγνώστου. Πέραν τις πικρίας, εκφράζει τη δυσαρέσκεια για πρόσωπα που δεν κατονομάζει, φωτογραφίζοντας απλά, και δηλώνοντας αμέσως πλην σαφώς ότι η απουσία τους υπήρξε προσχεδιασμένη. Κι αυτό γιατί υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένο σύμβουλο που μιλούσε για αναβολή της συνεδρίασης.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος τέτοιου είδους ενέργειες είναι κατακριτέες από το σύνολο των πολιτών, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα αποτελέσουν τους τελικούς κριτές μέσω της κάλπης.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Αναγνώστου έχει αναλυτικά ως εξής:

«Ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φαρκαδόνας θέλω να καταδικάσω την ειλλημμένη απόφαση του συνόλου της αντιπολίτευσης να ασκεί  εμπάργκο και να μην εμφανίζεται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Και ομιλώ περί ειλημμένης απόφασης και όχι τυχαίου γεγονότος που αφορά ξεχωριστά στα πρόσωπα εκάστου δημοτικού συμβούλου, καθώς προ της έναρξης της συνεδρίασης, εκπρόσωπος της αντιπολιτευσης δήλωσε ότι δεν πρόκειται το σημερινό συμβούλιο να έχει απαρτία.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι προτάσεις και οι  αποφάσεις που λαμβάνει η αντιπολίτευση περιορίζονται στην εμφάνιση ορισμένων και συγκεκριμένων γνωστών σε  συνεδριάσεις , με μοναδικό σκοπό τον τορπιλισμό αυτών, με κορώνες , αήθεις προσωπικές επιθέσεις και λογύδρια κενά περιεχομένου και επιχειρηματάτων, ενώ στις κρίσιμες συνεδριάσεις , όπως η χθεσινή, όπου έπρεπε να αποφασιστεί η αποδοχή κονδυλίων του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», απείχαν από τη συνεδρίαση σκόπιμα. Οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, αποδεδειγμένα στην προηγούμενη συνεδρίαση χωρίς κανένα  λόγο πυροδότησαν το κλίμα και πέτυχαν τη διακοπή τη συνεδρίασης ενώ στην παρούσα με μια κοινή συμφωνία αποφάσισαν να απέχουν. Και είναι αστείο οι άνθρωποι αυτοί που εντελώς με πομπώδη και κενό τρόπο διατείνονται ότι μάχονται και ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου τους, στην ουσία  αν τον αντιμάχονται με το να μπλοκάρουν κάθε έργο πνοής για το Δήμο.

Ευτυχώς όμως όλοι αυτοί θα τεθούν προσεχώς στην κρίση σας. Και ο ψηφοφόρος είναι ο πιο δίκαιος κριτής.»