Κρυσταλλία Μαντζανά: «Η Φλόγα του Αγίου Φωτός να ζεστάνει τις καρδιές όλων και να προσφέρει ελπίδα»

Η προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Τρικάλων κα Κρυσταλλία Μαντζανά μεταφέρει τις ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα σε Τρικαλινούς και δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας

Τις ευχές προς τους Τρικαλινούς αλλά και τους συνδημότες της, πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας μεταφέρει μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE», η προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Τρικάλων κα Κρυσταλλία Μαντζανά.

Η συντοπίτισσα και προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων εύχεται σ’ όλο το κόσμο, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία, δύναμη και ελπίδα.

«Εύχομαι το Άγιο Φως να φωτίσει τις καρδιές όλων μας. Να ζεστάνει τις ψυχές μας και να σκορπίσει ελπίδα σ’ όλη την ανθρωπότητα. Το δρόμος του Μαρτυρίου, που περπάτησε ο Χριστός, όσο μακρύς κι αν είναι κάποια στιγμή τελειώνει. Ας ευχηθούμε όλοι μας, από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μας, τα προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα την χώρα μας και την Υφήλιο γενικότερα, εξαιτίας της πανδημίας, να τελειώσουν σύντομα. Να επέλθει η κανονικότητα, να ορθοποδήσουμε και να ξεκινήσουμε μια νέα αρχή. Μια νέα για την κοινωνία, μια νέα αρχή για όλους του τομείς, ταυτόχρονα και τον Πολιτισμό, που πλήρωσε βαρύ τίμημα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Με την δύναμη του Θεού, με την δική μας υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε. Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία», αναφέρει η κα Μαντζανά.