Κυριάκος Βαΐου: «Ορθώνουμε το ανάστημα μας και δηλώνουμε παρόντες στις εξελίξεις»

Ευχαριστήριο του νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου του συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» Κυριάκου Βαΐου

Μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς όλους εκείνους τους γνωστούς για έμενα και άγνωστους συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν με την ψήφο τους, στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου. Είμαι ευγνώμων σ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν λύγισαν και έμειναν πιστοί σε αξίες και πιστεύω και μέχρι την τελευταία στιγμή, πίστεψαν σε μένα προσωπικά, στους συνυποψήφιους μου, στον επικεφαλής της παράταξης μας, Μιχάλη Μπαγιώτη, στο «Νέο Ξεκίνημα».

Η μεγάλη αυτή εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συγχωριανοί μου στο πρόσωπό μου, αλλά και οι δεκάδες άλλοι συνδημότες μου σε κάθε γωνιά του Δήμου με συγκινεί ιδιαίτερα.

Μπορεί τα εκλογικά αποτελέσματα να μην ανέδειξαν πλειοψηφών συνδυασμό το «Νέο Ξεκίνημα». Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γονατίσουμε, αντιθέτως όλοι μας, εκλεγμένοι και μη, μέλη αυτή της συμπαγής ομάδας, ορθώνουμε το ανάστημα μας και δηλώνουμε παρόντες στις εξελίξεις.

Εύχομαι στους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους καλή επιτυχία στο έργο τους. Σε όσους αγωνίστηκαν και δεν κατάφεραν να εκλεγούν τους συγχαίρω για τον τίμιο αγώνα τους και τους υπενθυμίζω ότι κι αυτοί από την πλευρά τους αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» και κρίνονται απαραίτητοι. Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολος και χρειαζόμαστε όλοι εκλεγμένοι και μη για να παλέψουμε για να περπατήσει ο Δήμος.

Τέλος εύχομαι στη νέα δημοτική Αρχή και στο νέο δήμαρχο Φαρκαδόνας καλή θητεία και επίτευξη των στόχων τους.