Κυριάκος Βαΐου: «Ημέρες χαράς, ημέρες γιορτής, ημέρες Ανάστασης»

Τις ευχές του προς τους πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κυριάκος Βαΐου, καλώντας τους συνδημότες και τους αιρετούς να δείξουν αλληλεγγύη και αγάπη

Τις θερμότερες ευχές στους συνδημότες του, κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας, απευθύνει μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Κυριάκος Βαΐου.

Ο «Βενιαμίν» της 6αδας, της μείζονος αντιπολίτευσης, Κυριάκος Βαΐου, εύχεται σε όλους τους συνδημότες του, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και δύναμη.

«Ημέρες χαράς, ημέρες γιορτής, μέρες Ανάστασης είναι αυτές που θα ζήσουμε σε λίγα 24ωρα από σήμερα. Μετά το βαρύ πένθος της Σταυρώσεως του Χριστού μας, αναμένουμε να ηχήσουν το Μεγάλο Σάββατο οι καμπάνες των εκκλησιών μας, μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως. Ωστόσο αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους αδύναμο συμπολίτη μας, το σεισμοπαθή συνδημότη, τον εξουθενωμένο από την υγειονομική κρίση επαγγελματία, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και το παραϊατρικό προσωπικό που δίνει μάχη για την πανδημία, τους αστυνομικούς που μας προστατεύουν εμάς και τις περιουσίες μας. Σε όλους αυτούς οφείλουμε και πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας, την υποστήριξη, την αλληλεγγύη μας. Λίγες μόνο μέρες απέχουμε από το Πάσχα. Ένα Πάσχα που και φέτος είναι διαφορετικό, καθώς δεν έχουμε δίπλα μας, αγαπημένα πρόσωπα λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Μπροστά στη ζωή που πρέπει να προστατεύσουμε, μπροστά στο αγώνα που δίνεται καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πρέπει να δείξουμε υπομονή και αυτοσυγκράτηση κάτι που μας δίδαξε ο Χριστός κατά την παρουσία του στη γη. Εύχομαι ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους. Ευχή όλων του χρόνου να γιορτάσουμε το Πάσχα όλοι μαζί ενωμένοι και υγιείς», αναφέρει στο σχετικό μήνυμα ο Κυριάκος Βαΐου.