Λευτέρης Θεοχάρης: Ο 16χρονος κρηνιώτης που μάγεψε την Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ο Λευτέρης Θεοχάρης, με καταγωγή την Κρήνη Τρικάλων από μικρή ηλικία ακολουθεί μια μεγάλη πορεία στο ποδόσφαιρο κάνοντας τους πάντες να στρέφουν τα βλέμματα πάνω του

Παρά το μικρό της ηλικίας του, ξεχωρίζει στο ποδόσφαιρο, κάνοντας τους πάντες στους ποδοσφαιρικούς αγώνες να στρέφουν τον βλέμμα τους στις επιδόσεις του. Από παιδί και σε ιδιαίτερα μικρή ηλικία, μαγεύει τους πάντες και δη όλους εκείνους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο που ομολογούν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο αστέρι, το οποίο μέσα στα επόμενα χρόνια θα διαπρέψει, κάνοντας την περιοχή μας υπερήφανη.

Ο λόγος για τον 16χρονο Λευτέρη Θεοχάρη, Γιο του Σάκη Θεοχάρη και της Βίκης Τζερεμέ, ο οποίος έλκει την καταγωγή από την Κρήνη, μιας και ο πατέρας του, κατάγεται από το χωριό.

Ο 16χρονος σήμερα Λευτέρης, γεννήθηκε στην Γερμανία, στις 14 Φεβρουαρίου 2004. Χρονιά σημαδιακή για τον αθλητισμό και τον ίδιο μιας και το συγκεκριμένο έτος η Ελλάδα θα διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κι αν εκείνος γεννήθηκε την Ημέρα των Ερωτευμένων την 14η Φεβρουαρίου, σήμερα στην εφηβική ηλικία δηλώνει ερωτευμένος…με την μπάλα και το ποδόσφαιρο!!!

Ο Λευτέρης παιδί οικονομικών μεταναστών γεννήθηκε και έζησε στην Γερμανία. Από νωρίς σε ηλικία 8 ετών, οι γονείς του διέκριναν την αγάπη για το ποδόσφαιρο αποφασίζοντας να τον στείλουν σε Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Έσσεν της Γερμανίας, όπου κατοικούσαν και εργαζόταν.

Δεν πίστευαν ωστόσο ότι θα έφτανε κάποτε η στιγμή που ο γιος τους θα γίνονταν περιζήτητος εξαιτίας των επιδόσεων του. Ο Λευτέρης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην τοπική ομάδα ETB-Schwarz Weiss Essen.

Πριν από τρία περίπου χρόνια εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον νεαρό παίκτη 7 ομάδες, μεταξύ αυτών η Borussia Mönchengladbach και η Schalke 04, με την Μπορούσια Ντόρμουντ να είναι τελικά η ομάδα που κατάφερε να τον κερδίσει και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο νεαρός παίκτης έχει πλέον καθιερωθεί στη Bundesliga και είναι πλέον η τρίτη χρονιά που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β-Junioren Bundesliga West με τα χρώματα της Ντόρτμουντ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Τον συναντούμε να παίζει κυρίως δεξί μπακ αλλά και στην επίθεση καθώς χρησιμοποιεί τα δύο του πόδια εξίσου. Όλοι μιλούν για το ανερχόμενο μεγάλο αστέρι της ομάδας και προδιαγράφεται για αυτόν ένα λαμπρό μέλλον.

Την περασμένη άνοιξη ο νεαρός παίκτης κλήθηκε από την Εθνική Νέων Ελλάδας στο Καρπενήσι. (ΦΩΤΟ)

Το μέλλον του έφηβου Λευτέρη προδιαγράφεται λαμπρό, καθώς όσοι τον γνωρίζουν πιστεύουν ακράδαντα, ότι πρόκειται για έναν αθλητή, ο οποίος θα χαρίσει μεγάλες στιγμές στα ποδοσφαιρικά γήπεδα