Μαγειρική για παιδιά με αυτισμό και όχι μόνο!

Απλά και διαφορετικά: Ένα βιβλίο συνταγών που σέβεται τη διαφορετικότητα. Την εικονογράφηση του βιβλίου ανέλαβε η Δέσποινα Παπαχρηστούδη ένα ιδιαίτερα φιλικό πρόσωπο της ιστοσελίδας «ΚΡΗΝΗ LIVE» που συμμετείχε παλιότερα στο διαγωνισμό της καλύτερης παραδοσιακής φωτογραφίας

«Απλά και διαφορετικά» είναι ο τίτλος του βιβλίου του Γιώργου Ευγενιάδη το οποίο συμμετέχει σε διαγωνισμό των καταστημάτων PUBLIC. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου παρουσιάζονται συνταγές αρτοζαχαροπλαστικής σε διαφορετική διάσταση. Την εικονογράφηση του βιβλίου ανέλαβε η Δέσποινα Παπαχρηστούδη ένα ιδιαίτερα φιλικό πρόσωπο της ιστοσελίδας «ΚΡΗΝΗ LIVE» που συμμετείχε στο διαγωνισμό της καλύτερης παραδοσιακής φωτογραφίας με τίτλο “ΓΙΩΝΙΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ”.

Μέσα από το βιβλίο έρχονται να παρουσιαστούν διάφορες συνταγές, αλλά το σημαντικότερο να απαντηθούν διάφορα ερωτήματα, όπως Πόσοι από εμάς έχουμε βρεθεί στη θέση να διαβάζουμε μια συνταγή, να βλέπουμε τη φωτογραφία του τελικού αποτελέσματός της, αλλά να μας δυσκολεύει η εκτέλεσή της; Πώς οι μαθητές ενός δημόσιου ειδικού σχολείου μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για μια διαφορετική παρουσίαση και ευκολότερη πρόσληψη της κάθε συνταγής; Χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά υλικά, μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση και χωρίς ζυγαριά, καταλήγουμε στο τελικό αποτέλεσμα εύγευστα, γλυκά και διασκεδαστικά!

Το βιβλίο «Απλά και Διαφορετικά» συμμετέχει στο διαγωνισμό PUBLIC περιμένει να το ψηφίσουμε!

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ψηφίσετε το βιβλίο:

https://www.publicbookawards.gr/2020/vote2020.php?auto=1&CatID=8&id=955

Απλά και διαφορετικά…δοκιμαστε το!!!