Μάγεψαν το κοινό οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Μετέφεραν τους γονείς και τους συγγενείς τους στην γιορτινή μαγεία της Γέννησης του Θεανθρώπου και ευχήθηκαν σε όλους μια νέα, ελπιδοφόρα και αισιόδοξη νέα χρονιά

Στη μαγεία των Χριστουγέννων και των γιορτών που ακολουθούν μετέφεραν τους καλεσμένους τους οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας. Το βράδυ της Πέμπτης, οι μαθητές του σχολείου φόρεσαν τα γιορτινά τους, όπως επίσης και τις στολές που δημιούργησαν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους και βρέθηκαν στο σχολείο. Αυτή τη φορά όχι για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, αλλά για να πραγματοποιήσουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα τους.

Μια γιορτή που προκάλεσε ζεστασιά στις καρδιές όλων των παρεβρισκομένων που απήλαυσαν ένα μοναδικό πρόγραμμα εμπλουτισμένο με ποιήματα, τραγούδια, ύμνους και θεατρικά.

Τις ευχές προς τους γονείς και τους μαθητές αλλά κι όλους όσους βρέθηκαν στο σχολείο για να παρακολουθήσουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μετέφερε η διευθύντρια του σχολείου κα Ελένη Τζαβέλα.

Ευχήθηκε υγεία, αγάπη, ευτυχία και μια χαρούμενη νέα χρονιά, τόσο στα παιδιά όσους και στους γονείς τους. Η διευθύντρια στάθηκε στο έργο των εκπαιδευτικών που προσπαθούν πέραν από την γνώση να μεταφέρουν στα παιδιά κι άλλα εφόδια που θα τους φανούν χρήσιμα στην ζωή τους, κάνοντας να αγαπήσουν και να έρθουν κοντά στις Τέχνες.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση ενός εξαιρετικά όμορφου προγράμματος, με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνους, ποιήματα αλλά κι ένα Χριστουγεννιάτικο σκετς, που αναφερόταν στην Γέννηση του Θεανθρώπου.